, , ,

7 Ιουνίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Γέφυρα Τσέλιου: «ΟΧΙ» στην απευθείας ανάθεση δηλώνουν 3 παρατάξεις του Δ.Σ. Σερρών


Παρέμβαση  για τον τρόπο ανάθεσης των εργασιών προστασίας και θεμελίωσης της γέφυρας του Τσέλιου, προϋπολογισμού 435.075,60€, κάνουν με κοινή τους επιστολή οι επικεφαλής τριών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Με επιστολή που απέστειλαν προς τον Δήμαρχο Σερρών ο Θεόδωρος Αραμπατζής, η Αριάδνη Παπαφωτίου και ο Αντώνης Γεωργούλας ζητούν να μην προχωρήσει ο Δήμος Σερρών στην εκτέλεση του έργου με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, αλλά με δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εργοληπτών.

«Δηλώνουμε ότι τα δημοτικά έργα πρέπει να γίνονται με διαγωνισμό για να διασφαλίζεται η διαφάνεια στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Ζητάμε να σταματήσετε την αδιαφανή διαδικασία της ανάθεσης με δική σας επιλογή και να προχωρήσετε άμεσα το έργο, με δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εργοληπτών» υποστηρίζουν- μεταξύ άλλων- στην κοινή τους επιστολή οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Σερραίων», «ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων» και «ΔΙΑΒΑΣΗ Πεζών».

φωτιστικά inde.gr