,

29 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Γ. Τάτσιος: Μετέτρεψε το Φαρμακείο του σε δανειστική βιβλιοθήκη


Ενα Μικρό βιβλιοπωλείο μέσα στι Φαρμακείο του στο Λιθοτοπο Σερρών έστησε ο κύριος Γιώργος Τάτσιος , τον οποίο μπορεί να γνωρίσαμε μέσα από την δράση του για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά όπως αποδεικνύει καθημερινά είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας.

Όποιος μπει για πρώτη φορά στο φαρμακείο του κυρίου Τάτσιου θα έρθει αντιμέτωπος με μια ασυνήθιστη εικόνα καθώς εκτός από φάρμακα θα βρει και πολλά βιβλία , τα οποία μπορεί να δανειστεί για να διαβάσει και να τα επιστρέψει.

Η μικρή αυτή δανειστική βιβλιοθήκη που έχει δημιουργηθεί μέσα στο φαρμακείο δημιουργεί μεγάλη έκπληξη στους πελάτες οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Μέσα στο φαρμακείο βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλά αναμνηστικά της πορείας της ζωής του κυρίου Τάτσιου και κυρίως από την ενασχόληση του με την ιστορία και την Μακεδονία.

Από το ιδιαίτερο αυτό φαρμακείο δεν θα μπορούσε να λείψει και ο αθλητισμός, και αυτό γιατί ο κύριος Τάτσιος διετέλεσε συνεργάτης της ουεφα στο αντιντόπινγ κοντρόλ κάτι φυσικά που το θυμάται με μεγάλη αγάπη και φροντίζει να κρατά αναμνηστικά, ώστε οπότε μπορεί να φέρνει στην μνήμη τους τις στιγμές που έζησε και να τις διηγείται στους πελάτες του που τον ρωτούν.

https://youtu.be/lozdlxmCl28