, , ,

1 Ιουνίου, 2022

Press Room

«Εμμανουήλ Παπάς-Ο δρόμος προς την Αθανασία στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών & και στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας


Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως το Σάββατου 04/06/2022 και ώρα 20,00 θα παρουσιαστεί στη κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ, θεατρική παράσταση (ΠΡΕΜΙΕΡΑ) με το ιστορικό δράμα της Αντωνίας Θεοχαρίδου : ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΓΙΔΗ. Σκηνογραφία και μακέτες του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΕΠΕΝΤΖΗ. Η πρεμιέρα του Σαββάτου δίδεται με οικονομική ενίσχυση υπέρ των παιδιών με αυτισμό του συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ με τιμές κουπονιών 7 € και 5 € παιδικά. Η παράσταση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ.

Πριν την έναρξη θα γίνει αναφορά στους μεγάλους χορηγούς και συμπαραστάτες μας, με απονομή πλακέτας σε 2 από αυτούς, ενώ θα απονεμηθεί ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της ΕΑΑΣ ΣΕΡΡΩΝ κ. ΘΟΔΩΡΟ ΣΤΡΙΚΟ, που ήταν ο πρώτος και βασικός συμπαραστάτης και υποστηρικτής μας γενικά αλλά και ειδικά στη δυνατότητα μας να παρουσιάσουμε την παράσταση μας 2 η φορά στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στην Αθήνα.

Η δεύτερη παράσταση μας στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ την Τετάρτη 08/06/2022 είναι υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ , με πρώτο από τους χορηγούς μας την κεντρική ΕΑΑΣ και τον Διευθύνοντα σύμβουλό της κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, την Δικηγορική εταιρία ΠΑΛΑΖΗ – ΜΑΓΓΟΛΑ, την εταιρία ΣΤΕΛΜΑ του Λευτέρη Μαμαντζή, τις ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ του ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ, την SEREXPO και την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ (Πρόεδρο και καλλ. Διευθυντή κ. ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΟΥ) για την αμέριστη στήριξή τους, όπως και τους Σερραϊκούς συλλόγους μας στην Αθήνα και ιδιαίτερα στον χαλκέντερο και επί σειρά ετών Πρόεδρο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ μας κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΔΡΑΓΙΟ.