,

8 Μαΐου, 2020

Press Room

Δωρεά Αδιάβροχων μπουφάν στη διμοιρία υποστήριξης Δ.Α. Σερρών


Έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό και στόχο τη διαφύλαξη και προστασία της υγείας και σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αντιλαμβανόμενοι και ενστερνιζόμενοι πλήρως ότι αυτό αποτελεί βασικό μέλημα του υγιούς συνδικαλισμού, συνεχίζουμε με τη δική μας συμβολή και προσπάθεια να παρέχουμε εφόδια και υλικά άμεσης ανάγκης και προτεραιότητας.

     Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους και κατόπιν ενεργειών του Προεδρείου της Ένωσης μας, προμηθευτήκαμε και παραδώσαμε στη Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών τριάντα πέντε (35) αδιάβροχα μπουφάν καλύπτοντας τις ανάγκες του συνόλου των μελών της, για την προφύλαξη των συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους σε περίπτωση βροχόπτωσης.

    Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής κ. Αλέξανδρο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την προθυμία, την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση του αιτήματος μας, καθόσον τα αδιάβροχα μπουφάν αποτελούν ευγενική τους χορηγία ύψους χιλίων τριακοσίων (1300) Ευρώ. Κατά την επίσκεψη μας, ο κ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη συμπάθεια του προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα και σπουδαιότητα του λειτουργήματος που επιτελούν οι συνάδελφοι μας για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και της Χώρας μας.