,

24 Μαρτίου, 2021

Press Room

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια


Δυο μεγάλα πανό με τον ήρωα Εμμανουήλ Παπά κοσμούν από σήμερα το Δημαρχείο του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, δείγμα φόρου τιμής στον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης. Ανάλογες αφίσες τοποθετήθηκαν σε όλα τα κοινοτικά καταστήματα των χωριών. Ο δήμος Εμμανουήλ Παπά με αυτό τον τρόπο κηρύσσει τις πλούσιες δράσεις με αφορμή των εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση των Ελλήνων.

Ανάμεσα στις δράσεις ξεχωρίζουν τρεις. Η πρώτη αφορά την αναβάθμιση του σχολαρχείου στο τοπικού διαμέρισμα του Εμμανουήλ Παπά, το οποίο θέλουν να μετατραπεί σε ψηφιακό μουσείο. Επίσης το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα έρθουν στο δήμο 15 περίπου γλύπτες οι οποίοι θα λαξεύσουν έργα τέχνης, τα οποία θα κοσμούν δημοτικά διαμερίσματα.

Σημαντικό για το Δήμο είναι το μνημόσυνο του Εμμανουήλ Παπά το οποίο θα τελεστεί παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ενώ θα προσκληθεί και η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παπά επενδύει στα νέα παιδιά γι αυτο φρόντισε όλα τα παιδιά να εχουν στα χέρια τους μια ελληνική σημαία, ενώ προσέφεραν σε όλα τα παιδιά συλλεκτικά τετράδια και μολύβια με ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

https://youtu.be/MQsjxANGTB0