,

1 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Διάβαση πεζών: Με την καθημερινότητα των Σερραίων τί θα γίνει κ. Χρυσάφη;


Ο απολογισμός σας κ.Δήμαρχε ήταν ένα ξαναζεσταμένο φαγητό!

Ενώ όλος ο προεκλογικός σας αγώνας στηρίχθηκε με θέρμη , στην έξυπνη πόλη που θα άλλαζε την καθημερινότητα των Σερραίων , στον απολογισμό σας , δεν αναφέρετε καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Μας μιλήσατε για την πολιτεία των ευχών ξανά και ξανά , σαν να είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα όλων των εποχών(Μια γιορτή 30 ημερών). Μας μιλήσατε για τα λουλούδια στην πλατεία Ελευθερίας και στους κυκλικούς κόμβους ξανά και ξανά , όμως ξέρετε οτι υπάρχουν και άλλες γειτονιές πολύ πιο επιβαρημένες.

Μας μιλήσατε επανειλημμένα για κονδύλια που εγκρίθηκαν με αόριστο χρόνο στο πότε θα υλοποιηθούν , ξεχνώντας ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των Σερραίων.
Μια έξυπνη πόλη κ.Δήμαρχε θέλει κινήσεις που να δίνουν λύσεις και όχι υποσχέσεις , μα εσείς ή δεν θέλετε ή φοβάστε να τις πάρετε , όπως βέβαια και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Δίπλα από την πλατεία Ελευθερίας που συνεχώς παινεύεστε , είναι και η χιλιοταλαιπωρημένη πλατεία Εμπορίου. Κακόγουστη , φορτωμένη με πλήθος διπλοπαρκαρισμένων , τριπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων και σταθμευμένων αστικών(Που είναι άραγε η Δημοτική αστυνομία που καυχιέστε ότι οργανώσατε;).
Η τοποθεσία που ήταν η πολιτεία των ευχών , ενώ γνωρίζετε ότι πρέπει να γίνει το κεντρικό πάρκο(μέσα στην καραντίνα φάνηκε περίτρανα πόσο ανάγκη το έχουν οι Σερραίοι) , καμία ενέργεια δεν έχετε κάνει προς αυτή την κατεύθυνση για να μην στεναχωρήσετε αυτούς που δεν πρέπει!
Τέλος , ωραία μας παρουσιάζετε το μουσείο Ξενάκη και συμφωνούμε μαζί σας , αλλά στον χώρο αυτό γνωρίζετε πως υπάρχει μια τεράστια έκταση , που ελπίζουμε να την απολαύσουμε κάποια στιγμή όσο ζούμε , με ό,τι ονομασία θέλετε εσείς.
Απ’ ότι αντιλαμβάνεστε κ. Δήμαρχε , η έξυπνη πόλη δεν θέλει μόνο γιορτές και λουλούδια , αλλά αποφάσεις που θ’ αλλάξουν ριζικά την πόλη ώστε να κυκλοφορούν ευτυχισμένοι πολίτες.

Υ.Γ 1 Η υπόσχεση για τις παιδικές χαρές ας ελπίσουμε να μην είναι σαν της προηγούμενης Δημοτικής αρχής και χαθεί μια γενιά χωρίς να γνωρίσει τί είναι η παιδική χαρά!

Υ.Γ 2 Υπόσχεση έχει δοθεί και για τους ποδηλατόδρομους αλλά τηρείται σιγή ιχθύος!

Δεληγεώργης Δημήτρης

Μέλος Διάβασης Πεζών

1/2/2021

φωτιστικά inde.gr