,

9 Ιουνίου, 2020

Press Room

Αύριο ξεκινά η 16η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Σερρών


Ανοίγει στην  Πλατεία Ελευθερίας η καθιερωμένη έκθεση των λουλουδιών που γίνεται τα τελευταία 16 χρόνια στις Σέρρες.

 

Πραγματοποιείται φέτος για 16η συνεχή χρονιά η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών, μέσα σε ένα φυσικό μοναδικό περιβάλλον, την Πλατεία Ελευθερίας Σερρών  οι ανθοπαραγωγοί της περιοχής, εκθέτουν τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές. Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους. Έτσι κάθε χρόνο ο Δήμο Σερρών σε συνεργασία με τους ανθοκαλλιεργητές της Π.Ε. Σερρών, διοργανώνουν την ανθοκομική έκθεση η οποία στο διάστημα της λειτουργίας κατακλύζεται από κόσμο, που σπεύδει να δει και να προμηθευτεί άνθη και φυτά.

 

Για άλλη μια φορά η ανθοκομική έκθεση στόλισε την Πλατεία Ελευθερίας γεμίζοντάς την με λουλούδια και φυτά, τα οποία τοποθέτησαν 10άδες ανθοκαλλιεργητές, οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους.

Κάθε χρόνο, εδώ και 16 χρόνια, η Ανθοκομική Έκθεση προσφέρει στους σερραίους πολίτες και όχι μόνο, καλοκαιρινή διάθεση, προσφέροντάς τους ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων, τα οποία μετατρέπουν την Πλατεία Ελευθερίας σε «Παραδεισένιο κήπο». 

Η έκθεση, θα διαρκέσει από σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου, λειτουργώντας καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10.30 το βράδυ.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ