, , ,

5 Ιανουαρίου, 2022

Press Room

Αποκλειστικό-Σέρρες: Έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί είχε κορωνοϊό- Φοβόταν τη διασωλήνωση


Νεκρός στο δρόμο που οδηγεί προς τον Λαϊλιά έξω από το χωριό του την Ορεινή Σερρών βρέθηκε σήμερα Τετάρτη ένας 47 χρόνος κτηνοτρόφος τον οποίο η οικογένεια του αναζητούσε από χθες το βράδυ, ενώ η δήλωση εξαφάνισης έγινε σήμερα το πρωί.  Οι πληροφορίες θέλουν ο 47χρόνος άνδρας να έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, παρότι είχε εμβολιαστεί.

Ο αδικοχαμένος άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Κανείς δεν γνωρίζει για πιο λόγο ο κτηνοτρόφος θεώρησε ότι η νόσος θα πάρει τέτοια τροπή ώστε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και μάλιστα να διασωληνωθεί.
Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σωρός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.
Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του νέου άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο. Όλοι δηλώνουν ανάστατοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 47χρονος κτηνοτρόφος που έβλεπαν κάθε μέρα στο χωριό, (παρότι ζούσε στις Σέρρες) έβαλε τέλος στην ζωή τους με ένα τέτοιο τρόπο.
Το Δίκτυο Τηλεόραση εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.