, ,

28 Δεκεμβρίου, 2021

Press Room

Αποχή των δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων από τη συνεδρίαση του Δ.Σ


Θα απέχουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων με ανακοίνωση που εξέδωσαν και η οποία εστάλη στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. «Αποτελεί ασέβεια προς το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εμπαιγμό προς τους δημοτικούς συμβούλους αυτά τα σημαντικά θέματα να εισάγονται με αυτόν τον τρόπο την τελευταία ημέρα του έτους» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων σας ενημερώνουμε, ότι θα απέχουμε από τις τρεις (3) ξεχωριστές συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 29-12-2021 παραμονή Πρωτοχρονιάς για τους εξής λόγους:

1. Θεωρούμε απαράδεκτο γεγονός να συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο κορυφαία θέματα, όπως ο προϋπολογισμός, το τεχνικό πρόγραμμα και ο ισολογισμός του Δήμου και μάλιστα οι τρεις (3) αυτές ξεχωριστές συνεδριάσεις την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα παραμονή Πρωτοχρονιάς.

2. Σε αυτή την εορταστική περίοδο απουσιάζουν επίσης με άδεια αρκετοί δημοτικοί υπάλληλοι και αυτό έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για τα προαναφερόμενα σοβαρά θέματα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Σερρών.

3. Αποτελεί ασέβεια προς το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εμπαιγμό προς τους δημοτικούς συμβούλους αυτά τα σημαντικά θέματα να εισάγονται με αυτόν τον τρόπο την τελευταία ημέρα του έτους.