,

27 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Απαντήσεις από τη Δημοτική αρχή του Αλ. Χρυσάφη ζητούν τα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σερρών.


Απαντήσεις από την δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη , αναφορικά με το ρέμα της κοιλάδας των αγίων Αναργύρων και το στένεμα του λίγο πριν τη γέφυρα του Τσέλιου, ζητούν τα μέλη του συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος Σερρών. Τα μέλη του συλλόγου ζητούν μετά από τέσσερις μήνες να μάθουν εάν όντως στο συγκείμενο σημείο υπάρχει καταπάτηση ή όχι. Πρόκειται για καταγγελίες οι οποίες είχαν γίνει αντίστοιχα και το 2008 επί θητείας Γιάννη Βλάχου, αλλά ούτε και τότε τα μέλη της Διάβασης πεζών (που είχαν κάνει την καταγγελία) κατάφεραν να πάρουν απάντηση.
Τα μέλη του συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος καταγγέλλουν τον εμπαιγμό της κοινής γνώμης , επισημαίνεται ότι ο Δήμος οφείλει  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να ενημερώσει τους Σερραίους πολίτες επί των μέχρι τώρα πεπραγμένων της απελπιστικά μακρόχρονης έρευνας των τεχνικών σας υπηρεσιών.
Ο κύριος Νίκος Μουρατίδης ζητά διάνοιξη του ρέματος στην αρχική του κατάσταση για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.
Τα μέλη του συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος Σερρών, ζητούν και από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση επί του συγκεκριμένου, επισημαίνοντας πως πριν γίνει οποιαδήποτε μελέτη για την γέφυρα του Τσέλιου, πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα, εάν έχει καταπατηθεί δημόσια έκταση ή όχι.

φωτιστικά inde.gr