, ,

28 Μαρτίου, 2022

Press Room

Αλ. Χρυσάφης: «Δεν φτάνει η μία επιπλέον ΚΑΠ. Θα πρέπει να αναστείλουμε λειτουργείες»


«Δεν συζητώ σε καμία περίπτωση την αύξηση δημοτικών τελών καθώς ο κόσμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί» δηλώνει στο Δίκτυο Τηλεόραση, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος όμως δεν μπορεί να παραμερίσει και την τεράστια αύξηση δαπανών λόγω του κόστους ενέργειας που έχει υπερδιπλασιαστεί. Εάν η πολιτεία δεν υποστηρίξει τους Δήμους τότε όπως παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Σερρών θα δούμε περικοπή λειτουργιών σε κάποια πράγματα τα οποία θεωρούμε δεδομένα.

Ο δήμαρχος Σερρών παραδέχτηκε πως θα πρέπει εάν η πολιτεία δεν βάλει πλάτη θα περικοπούν κάποια πράγματα, τα οποία σήμερα θεωρούμε δεδομένα. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο τηλεόραση είχε αναφέρει πως ίσως αναγκαστεί να σταματήσει και την λειτουργία του κολυμβητηρίου στα Τρίκαλα. Ο κ. Χρυσαφης ανέφερε από την πλευρά του ότι δεν συζητά καμία αύξηση τελών γιαυτο το μόνο που σκέφτεται είναι η περικοπή κάποιων λειτουργιών.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ δηλώνει πως σε καμία περίπτωση δεν περνά από το μυαλό του να αναστείλουν την λειτουργία του κολυμβητηρίου, παρόλο που τα χρήματα που είχαν να δαπανήσουν για ΔΕΗ και φυσικό αέριο για όλη την χρόνια τα έχουν ήδη δαπανήσει.