, ,

2 Ιουνίου, 2022

Press Room

46χρονος μαζί με συνεργούς του «άνοιγαν» επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Σερρών


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, διέπραξαν σε περιοχές των Σερρών, τις παρακάτω κλοπές:

-Βραδινές ώρες της 30ης Μαΐου 2022, χρησιμοποιώντας όχημα που αφαίρεσαν νωρίτερα από επιχείρηση ημεδαπού, παραβίασαν στη συνέχεια άλλες δύο επιχειρήσεις, αφαιρώντας καλώδια χαλκού και εργαλεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

-Βραδινές ώρες της 10 προς 11 Απριλίου 2022, προσπάθησαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση δύο φορτηγά οχήματα, καταφέρνοντας ωστόσο να αφαιρέσουν το ένα από αυτά. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κλεμμένο όχημα, παραβίασαν μία από τις παραπάνω επιχειρήσεις και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού αξίας 3.000 ευρώ.

Κατά την διάπραξη των κλοπών, προκάλεσαν φθορές συνολικής αξίας 4.300 ευρώ. Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του ημεδαπού, που επίσης χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των κλοπών.