21η ανθοκομική έκθεση – Μαγευτική ατμόσφαιρα στη Μονόβρυση


Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊου άνοιξε και πάλι τις πύλες της η ανθοκομική έκθεση Μονόβρυσης η οποία θα διαρκέσει έως και το βράδυ της Τρίτης. Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος.

Η ανθοκομική έκθεση πραγματοποιείται στο τοπικό διαμέρισμα της Μονόβρυσης από το 1999 προκειμένου να αναδείξει την δουλειά των κατοίκων της περιοχής που κατά κύριο λόγο ασχολούνται με την ανθοκομία, και φυσικά για να τους ενισχύσει ακόμη περισσότερο.

Το γήπεδο της Μονόβρυσης πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλο τον κόσμο που θέλει να αγοράσει τα φυτά της άνοιξης για να στολίσει κήπους και μπαλκόνια. Ο δήμος Εμμανουήλ Παπά , απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Σερραίους να δώσουν το παρών, και να αγοράσουν για την γιορτή της μητέρας, το λουλούδι τους από την ανθοκομική έκθεση.

Ο δήμος Εμμανουήλ Παπά στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ανθοκομική έκθεση και κατά επέκταση στηρίζει και τους ανθοπαραγωγούς.

Παράλληλα στο χώρο της ανθοκομικής για πρώτη φορά υπήρχαν και άλογα του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας προκειμένου τα μικρά παιδιά να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να κάνουν μία βόλτα.

Στο πλαίσιο της ανθοκομικής έκθεσης θα υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου και πολιτιστικές εκδηλώσεις.