28 Σεπτεμβρίου, 2019

Press Room

Ζάκυνθος: «Δεν κατάλαβα ότι χτύπησα τη γυναίκα, είχα θαμπωθεί από τον ήλιο»


Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο όπου μία γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, όταν ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το θύμα στην άσφαλτο.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία συνελήφθη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε ότι την χτύπησε.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 30χρονη οδηγός, μητέρα δύο παιδιών, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα του τραγικού δυστυχήματος, ισχυρίστηκε πως έφυγε από το σημείο γιατί δεν κατάλαβε τι είχε γίνει.

«Πήγαινα στο νοσοκομείο για να αλλάξω ράμματα στο παιδί μου. Δεν έτρεχα. Προφανώς είχα θαμπωθεί από τον ήλιο. Άκουσα κάποια στιγμή θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβα ότι είχα χτυπήσει άνθρωπο», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του είπε ότι είχε υποστεί μια βλάβη το παρμπρίζ. Πήγε στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο κατάστημα του άνδρα της κι εκεί οι αστυνομικοί της είπαν της είπαν ότι το αυτοκίνητό της είχε εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο.

«Λυπάμαι πολύ. Δεν εγκατέλειψα τη μητέρα γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε», φέρεται να είπε σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο από το σημείο που δημοσιοποίησε το ioniantv: