13 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα της φοιτήτριας, θα ζητήσει ακρόαση από τον νέο εισαγγελέα


Στον Άρειο Πάγο είναι αποφασισμένη να φτάσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της άτυχης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο σε φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη πριν από τρία χρόνια.

Η μητέρα η οποία εξακολουθεί να ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της κόρης της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και ανέφερε πως θα ζητήσει ακρόαση από τον νέο εισαγγελέα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Ο πόνος δεν θα απαλύνει ποτέ, ναι, βέβαια, συμπληρώνονται 3 χρόνια. Το μόνο που ζητάω είναι η δικαίωση για την ψυχή της Γαλήνης, να καταδικαστούν αυτοί, πρέπει να κριθούν και να καταδικαστούν όπως πρέπει. Αυτό, δεν ζητάω κάτι άλλο, ζητάω δικαιοσύνη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Γιατί δεν μας κάνουνε κατ΄αντιπαράσταση εξέταση, το ζητάμε μαζί με το δικηγόρο μου εδώ και πόσο καιρό, εδώ και ενάμιση χρόνο, γιατί, τι γίνεται. Πρέπει να μάθουμε, πρέπει να βγει η αλήθεια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνει ένας νεαρός ο οποίος ζει στην Αγγλία και φέρεται να είχε δεσμό με την φοιτήτρια όταν σύμφωνα με την οικογένειά της την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες. Η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος τον αναζητεί για ανωμοτί κατάθεση.

«Θεωρώ πως ναι, ήταν ένας από τους δυο που έψαχνε το στικάκι πάνω από το άψυχο κορμί της Γαλήνης. Και όχι πάνω από το άψυχο, την ώρα που ξεψυχούσε η Γαλήνη. Είναι ύποπτος και γι’αυτό το λόγο μπήκανε στο σπίτι του και κατασχέσανε υλικό, υπολογιστές, στικάκι και οτιδήποτε άλλο υπήρχε» είπε η μητέρα της Λίνας.