22 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Υποψήφιος για το Δήμο Σερρών ο Δ. Νότας; Τι απαντά ο Δήμαρχος Έμμανουηλ Παπά, που είναι έτοιμος για τις αλλαγές των αντιδημάρχων του


Η επιτυχημένη πορεία του στο Δήμο Εμμανουήλ Παπά, φαίνεται πως τον φέρνει όλο και πιο κοντά, στο Δήμο Σερρών, με τις φήμες να θέλουν ο Δημήτρης Νότας να βρεθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος. Βέβαια ο ίδιος διατηρεί αποστάσεις από όσα λέγονται και ακούγονται γνωρίζοντας πολύ καλά, πως παίζεται το παιχνίδι της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ξεκαθαρίζει στο δίκτυο τηλεόραση πως “ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ” τον ενδιαφέρει μόνο ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά και τίποτα άλλο.

Την ώρα που άλλοι δήμαρχοι τρομάζουν στην σκέψη των αλλαγών αντιδημάρχων και του κόστους που θα έχει αυτό στη συνοχή του συνδυασμού τους, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ παπά, χαρακτηρίζει τις σκέψεις αυτές ως ευχαριστω πονοκέφαλο καθώς, όπως ξεκαθαρίζει έχει στο πλευρό του πολύ ικανούς ανθρώπους από τους οποίους είναι απόλυτα ικανοποιημένος, και οι αλλαγές τις οποίες θα κάνει, θα γίνουν με σκοπό να έρθουν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι σε τριβή με το αντικείμενο.

Βέβαια όσοι γνωρίζουν τον κύριο Νότα, ξέρουν ότι δεν είναι άνθρωπος των μεγάλων αλλαγών. Η σύμπραξη με την παράταξη του Βύρωνα Μπάλτσιου θέτει ως δεδομένο, πως θέσεις θα αναλάβουν από τον Σεπτέμβριο και μέλη του δικού του συνδυασμού.

Ο Δημήτρης Νότας, αν και θεωρεί πως κάποιοι όντως μπορεί να δυσαρεστηθούν, μέχρι τώρα πότε δεν τους επέβαλε να κάνουν που δεν ήθελαν ούτε να ψηφίσουν κάτι που να είναι αντίθετο στα πιστεύω τους και την αξιοπρέπεια τους.