30 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Ξεσπά η μητέρα του 3χρονου που ξεχάστηκε σε σχολικό: Ήταν δεμένος με τη ζώνη, μόνος του και έκλαιγε


Συγκλονίζει η μητέρα του 3χρονου παιδιού που καταγγέλλει ότι το αγοράκι της έμεινε για ώρες κλεισμένο σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη.

Η μητέρα του δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από τη λαχτάρα που πήρε το πρωί της Τρίτης 29 Οκτωβρίου όταν της τηλεφώνησε η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού και της είπε έντρομη ότι ο γιος της ο Θαλής, δεν βρίσκεται στο σχολείο, ενώ η ίδια τον είχε βάλει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του τρίχρονου αγοριού περιέγραψε πως όταν το άκουσε αυτό τα έχασε.

«Πέντε λεπτά πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: “Ηρεμήστε τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!” Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε» ανέφερε.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μέχρι τώρα δεν υπήρξε απάντηση από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό στις καταγγελίες της μητέρας.

Ο Θαλής νοσηλεύεται από χθες στο Παίδων Πεντέλης. Έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους. Οι γονείς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.

«Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να πληρώσουν γι΄αυτό που έγινε», καταλήγει η μητέρα του τρίχρονου Θαλή.