,

4 Μαρτίου, 2021

Press Room

Βρέθηκε ο 85χρονος από το Αηδονοχώρι – Στιγμές συγκίνησης με την οικογένειά του.


Γύρω στις 11:00 το πρωί μετά από 24 ώρες ταλαιπωρίας ο 85 χρόνος Αποστόλης Κλουβογιάννης φτάνει στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Η είδηση της εύρεσης του ηλικιωμένου, έφερε και πάλι την χαρά στα πρόσωπα της οικογένειας του, και πιο συγκεκριμένα στις κόρες του οι οποίες  περίμεναν με αγωνία μια ευχάριστη είδηση από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Το τηλεφώνημα της εύρεσης του ηλικιωμένου έφτασε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στον αντιδήμαρχο Βισαλτίας κ. Θωμά Μπιμπλιά.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σώος και αβλαβής σε μια περιοχή λίγο έξω από το χωριό. Η κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής ήταν μεγάλη και ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι. Σήμερα η συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ήταν σωτηρία για τον άτυχο ηλικιωμένο.

Τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν χθες το πρωί, με συνέπεια να σημάνει συναγερμός στην αρχές αλλά και σε όλους τους συγχωριανούς του οι οποίοι διοργάνωσαν εθελοντικές ομάδες προκειμένου να τον βρούνε.

Μετά από πολύωρες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ο άνδρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 10:30 και είναι καλά στην υγεία του.

Η είδηση της εύρεσης του ηλικιωμένου σκόρπισε χαρά σε όλους τους συγχωριανούς του, οι οποίοι ευχόταν να βρεθεί ζωντανός και υγιής.

https://youtu.be/LwqxPXpR8ds