21 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι κλέβουν μπαταρίες αυτοκινήτων! Το θύμα “κόλλησε” στο καπό για να σταματήσει τους δράστες


Οι απίστευτες εικόνες, είναι από τον Ασπρόπυργο. Εκεί, έβαλαν στόχο ένα φορτηγό οι δύο δράστες, που θέλησαν να “βουτήξουν” τις μπαταρίες του.

Αρχικά οι δύο δράστες με το ασημί αυτοκίνητο, προσποιούνται ότι το ΙΧ τους έπαθε κάποια βλάβη και το “τσουλάνε” με τα χέρια, ακριβώς δίπλα στο φορτηγό. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο, πηγαίνει στο φορτηγό και… κλέβει τις δύο μπαταρίες!

Για κακή τους τύχη βέβαια, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού παρακολουθούσε τη σκηνή από κάμερες ασφαλείας! Ο άνθρωπος άρχισε να τρέχει για να προλάβει τους κλέφτες και εκείνοι μόλις τον είδαν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Μάλιστα, για πολλά μέτρα, από το καπό του αυτοκινήτου κρατιόταν ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που προσπαθούσε να τους σταματήσει. Τελικά, ο οδηγός με έναν επικίνδυνο ελιγμό, κατάφερε να τον πετάξει από το καπό και να απομακρυνθεί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον συνοδηγό του αυτοκινήτου. Πρόκειται για έναν 42χρονο, σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές. Επίσης, ταυτοποιήθηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος όμως, για την ώρα, παραμένει ασύλληπτος.

Πηγή: ΕΡΤ