20 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Σέρρες και Βέροια


Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 48χρονου στις Σέρρες, που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 80 εκατοστών

Σε συνολικά τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στις Σέρρες και στη Βέροια, σε ισάριθμες διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν αστυνομικοί της ΓΠΑΔΘ το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα:

– Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 48χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 80 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

– Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 51χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 70 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

– Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 27χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 μικροσυσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.