, , ,

3 Νοεμβρίου, 2022

Press Room

Τραγωδία στο Σιδηρόκαστρο: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στα Λουτρά (Βίντεο)


Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι στα Λουτρά Σιδηροκάστρου. Το ζευγάρι με καταγωγή από την Προσοτσάνη Δράμας, επισκέφθηκε τα λουτρά την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν χρησιμοποιήσει το χώρο των λουτρών τόσο την Τρίτη όσο και το πρωί της μοιραίας ημέρας.

Το ζευγάρι είχε κλείσει να κάνει το λουτρό του στις 6:45 σήμερα το απόγευμα και μετά από μισή ώρα και στα πλαίσια των καθιερωμένων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι δεν απαντούσαν στα σήματα της λουτρονόμου και στη συνέχεια μόλις άνοιξε την πόρτα διαπίστωσε ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους μέσα στο λουτρό.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της επιχείρησης των Λουτρών Σιδηροκάστρου Αλέξανδρος Παρασκευιώτης δήλωσε κατηγορηματικά πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και πρόσθεσε: «Περί τις 7:30 το απόγευμα ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Διευθυντή των Λουτρών Σιδηροκάστρου για το μοιραίο συμβάν. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυσάρεστο, απρόσμενο και λυπηρό γεγονός. Είναι και για εμάς ένα εντελώς απρόσμενο και αιφνιδιαστικό γεγονός. Δεν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο στα Λουτρά Σιδηροκάστρου. Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές, όσον αφορά στη λειτουργία».

Σύμφωνα με τον κ. Παρασκευιώτη η επιχείρηση των Λουτρών έχει προχωρήσει στο διορισμό τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή, ο οποίος θα συμμετέχει στη νεκροψία «Θέλουμε να συλλυπηθούμε τους οικείους, τα τέκνα του ζευγαριού για το δυστυχές αυτό γεγονός. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα λουτρά υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες, έχουν μια ιστορία, λειτουργούν πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά . και γι’ αυτό για εμάς είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, το οποίο φυσικά και θέλουμε να διαλευκανθεί πλήρως, προκειμένου να δούμε ποια ήταν τα αίτια» ανέφερε χαρακτηριστικά.