5 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκ στην Ανδριανούπολη


Πληροφορίες που κάνουν λόγο για μεταφορά τανκς στα σύνορα με την Ελλάδα από την Τουρκία μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης της γείτονος χώρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών Μέσων, κομβόι φορτηγών ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας μεταφέροντας 40 τανκ με τελικό προορισμό την Αδριανούπολη. Τα τανκ θα μεταφερθούν από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας με τρένο στην Αδριανούπολη.

Το δημοσίευμα της τουρκικής Soczu

Η προπαγανδιστική είδηση των τουρκικών ΜΜΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από τις περιοχές Χατάι, Ρεϊχανλί και Κουμλού, στα σύνορα με τη Συρία τα τανκς φορτώθηκαν σε νταλίκες και ξεκίνησαν για την Αδριανούπολη».

«Δυο κονβόι φορτηγών φορτωμένα με περίπου 40 τανκς αναχώρησαν από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία σήμερα το απόγευμα, και η συνοδεία αναμένεται να αποσταλεί στην Αδριανούπολη με τρένο από το λιμάνι του Ισκεντερούμ».

Νωρίτερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προχωρήσει σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνια νοσοκομείου. «Θα καταλάβουν σύντομα ότι η Τουρκία έχει πολιτική, οικονομική και στρατιωτική δύναμη να διαλύσει τους χάρτες που της επιβάλλονται. Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά στο πεδίο της μάχης», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε άλλο σημείο.

Ο Ερντογάν, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία και ο λαός της είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα και για κάθε αποτέλεσμα. Οπως υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το sigmalive, η Τουρκία βρίσκεται με κάθε τρόπο και εκφράζει σε όλες τις πλατφόρμες, τις συνεντεύξεις, και τα μηνύματά της ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να μοιραστεί ό,τι είναι δίκαιο.