6 Ιανουαρίου, 2020

Press Room

Tόνος από «χρυσάφι»… Πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,6 εκ. ευρώ


Ο Kiyoshi Kimura… ξαναξηλώθηκε!

Ο εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών με εστιατόρια σούσι στην Ιαπωνία αγόρασε τόνο αντί 1,6 εκατ. ευρώ, που γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβός στην ιστορία!

Πόσο είχε κοστίσει ο πρώτος;

Μόλις πέρυσι, και πάλι ο Kimura, είχε δώσει 3,3 εκατ. ευρώ, κάνοντας ρεκόρ τιμής! Πλέον, δηλαδή, του ανήκει και η πρώτη και η δεύτερη θέση.

Στην πρώτη δημοπρασία του νέου έτους στην αγορά ψαριών Toyosu του Τόκιο, ο τόνος των 276 κιλών κατέληξε στα χέρια του επικεφαλής της εταιρείας, που λειτουργεί τη δημοφιλή αλυσίδα εστιατορίων σούσι “Sushizanmai”.

Παρότι το ψάρι ήταν ακριβό, ο Kimura δήλωσε πως θέλει, με κάθε κόστος, να σερβίρει τον καλύτερο τόνο στους πελάτες του.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ