22 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Ευάγγελο Τσιώτα, υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Σερρών.


Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Ευάγγελο Τσιώτα είχε σήμερα το πρωί, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κύριος Παναγιώτης Σπυρόπουλος προκειμένου να συζητήσουν για τα νέα καθήκοντα του αστυνομικού Διευθυντή, αλλά και την βοήθεια που μπορεί να του παρέχει ο ίδιος.

Μέσω του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενίσχυσε με οχήματα τις διευθύνσεις , ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και μελλοντικά, προκειμένου να βοηθήσει τους Αστυνομικούς των Σερρών.

Τον αστυνομικό Διευθυντή, ως συνδικαλιστικό όργανο αναμένεται να συναντήσει και η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών.

Επισης ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Ευάγγελο Τσιώτα και τον Α΄ Υποδιευθυντή Ιωάννη Βασιλκαρίδη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ.Τσιώτα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε μία καλή και παραγωγική θητεία.

Παράλληλα, γνωστοποίησε τη βούληση της Δημοτικής αρχής για ενίσχυση της συνεργασίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για όλα τα θέματα συναρμοδιότητας των δύο φορέων με στόχο τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Από την πλευρά του, ο κ.Τσιώτας τόνισε ότι προτεραιότητά του αποτελεί η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων, που αφορούν τους δύο φορείς.
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε ότι o Δήμος Σερρών και η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών θα βρίσκονται σε συνεχή και γόνιμη συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

https://youtu.be/Qz0Hy24Ve6M