, ,

12 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Δίκτυο για τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου


Συνεχίζοντας και τον Νοέμβριο το Δίκτυο  τηλεόραση θα προβάλλει κάθε Σαββατοκύριακο μουσικές παραγωγές που δημιουργήθηκαν από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.  Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου  στις 22:00 θα προβληθεί η παράγωγη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Μουσικές στο Φουαγιέ live streaming». Μια ομάδα νέων Σερραίων που ασχολούνται και αγαπούν την μουσική, μας χαρίζουν μια όμορη διαδικτυακή βραδιά με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

 

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου  στις 22:00 θα προβληθεί η παράγωγη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Μουσικό αφιέρωμα στην Μακεδονία με το Μουσικό σχήμα «Ήδωνες». Παρακολουθήστε ένα παραδοσιακό μουσικό αφιέρωμα στην Μακεδονία με το Μουσικό σχήμα «Ήδωνες». Μαζί τους τα παραδοσιακά Μπαμπούγερα από το Βαμβακόφυτο

 

 

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου  στις 22:00 θα προβληθεί η παράγωγη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Μια βραδιά με τους Serres Voices»

 

 

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου  στις 22:00 θα προβληθεί η παράγωγη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Οι Serres Voices μας ταξιδεύουν στις μουσικές του ’60».  Η ομάδα των νέων Σερραίων μουσικών που δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα, ερμηνεύει τραγούδια γεμάτα χαρά και αισιοδοξία που μας φέρνουν μνήμες από τα καλύτερα μας χρόνια.

 

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου  στις 22:00 θα προβληθεί η παράγωγη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Με μια αγκαλιά τραγούδια». Τραγούδια που το καθένα έχει γράψει την δική του μεγάλη ιστορία στις καρδιές και τις μνήμες μας. Οι έμπειροι μουσικοί Σωτήρης Ξυδάς, Χίτζος Δημήτρης, Σαββόπουλος Σωκράτης, Τσομπανίδης Μάριος, και Τάσιος Χρήστος από την Κεντρική Σκηνή των Αστεριών, μας ταξιδεύουν εντέχνως σε οικεία μουσικά μονοπάτια, με στίχους και μουσικές που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

 

 

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  στις 22:00 θα προβληθεί η παράγωγη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Μουσικό Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης». Ένα μουσικό αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα ποίησης. Ποιήματα μελοποιημένα, τραγούδια που αγαπήθηκαν και συντρόφευσαν τις ομορφότερες στιγμές μας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Θοδωρής Μπιτζίδης .