14 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Το Κινέζικο καλωσόρισμα στα Ελληνικά που κάποιοι πίστεψαν πως είναι στο αεροδρόμιο της Κίνας


Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι αναζητούν αφορμές για να δείξουν πόσο οι Έλληνες έχουμε υποτιμήσει τους εαυτούς μας ενώ οι άλλοι λαοί μας υπερτιμούν!
Τελευταίο κρούσμα ήταν η ανάρτηση μιας κυρίας στην ομάδα του AirBnb από μία φωτογραφία, που δείχνει το καλωσόρισμα στην Κίνα να είναι γραμμένο πρώρα στα Ελληνικά, μετά στα Αγγλικά και τέλος στα Κινεζικά!

Αυτό η φωτογραφία έγινε κυριολεκτικά viral μέσα σε λίγες ώρες, από «καταπιεσμένους» Έλληνες που βλέπουν την μεγάλη τιμή που κάνουν στην Ελλάδα οι ξένοι λαοί!

Είναι πράγματικοι φιλέλληνες στην μεγάλη τους πλειοψηφία οι Κινέζοι, έχοντας μεγάλη αγάπη για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Γιατί όμως θα έβαζαν στο αεροδρόμιό τους πινακίδα που θα καλοσωρίζει τα εκατομμύρια των επισκεπτών γραμμένη πρώτα στα Ελληνικά;
Χωρίς λοιπόν να αναρωτηθούν ορισμένοι, έσπευσαν να αναπαράγουν αυτή την είδηση, διανθισμένη με σχόλια για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα που…διώχνει τα παιδιά της! Ναι, μέχρι εκεί φτάσαμε. Να μιλάμε για την Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της ενώ οι Κινέζοι… μας λατρεύουν!

Αφού λοιπόν έγινε viral η ανάρτηση της φωτογραφίες, η συγκεκριμένη κυρία ζήτησε δημόσια συγνώμη, γιατί τελικά ανακάλυψε πως η φωτογραφία δεν ήταν στο αεροδρόμιο της Κίνας αλλά…στην Κινεζική Πρεσβεία στην Αθήνα!!!

πηγή: newsit.gr