19 Αυγούστου, 2021

Press Room

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Ηράκλειας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus


ο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας συμμετέχει στο πρόγραμμα ΚΑ229 Erasmus και έχει τη χαρά να φιλοξενεί 22 καθηγητές και δασκάλους από Ρουμανία – Ιταλία – Ισπανία και Τουρκία για πέντε μέρες. Τη Δευτέρα ( 16/08/2021) τους υποδέχτηκαν και περιηγήθηκαν στην πόλη των Σερρών.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Δόστογλου, την Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Ηράκλειας κ. Γιαννούλα Καλαϊτζη, τον Διευθυντή του 2ο Δημοτικού Σχολείου κ. Νικόλαο Αθανασίου και τους δασκάλους Απόστολο Βάκα, Καρακόλιου Ιωάννα και Τσακιράκη Κωνσταντίνο τους υποδέχτηκαν στην Ηράκλεια για να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου Ηράκλειας. Επισκέφτηκαν και είδαν από κοντά τα βουβάλια , θα γευματίσουν στον Ερωδιό και θα κάνουν περιήγηση με βάρκες στη λίμνη Κερκίνη. Αύριο Τετάρτη (18/08/2021) θα επισκεφτούν το Σπήλαιο της Αλιστράτης, την Πέμπτη (19/08/2021) θα κάνουν γιορτή στα Χρυσοχώραφα και την Παρασκευή (20/08/2021) θα αναχωρήσουν.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης δήλωσε : ¨ Είμαι ικανοποιημένος με την ανταπόκριση τόσο των εκπαιδευτικών του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας όσο και από τους καθηγητές και δασκάλους των άλλων χωρών. Ο σκοπός του προγράμματος είναι η αδελφοποίηση και η ανταλλαγή απόψεων και προγραμμάτων μεταξύ των εκπαιδευτικών, ο Δήμος Ηράκλειας είναι και θα είναι αρωγός σε τέτοια προγράμματα ¨.