,

25 Φεβρουαρίου, 2022

Press Room

Την παραδοσιακή Kοπή Βασιλόπιτας έκοψε η νεοσύστατη Siris Basketball Academy


Την παραδοσιακή Kοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά με μεγάλη επιτυχία μέσα σε οικογενειακό κλίμα, η νεοσύστατη και πρότυπη Siris Basketball Academy.

 

Λόγω των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία του ιού Covid-19 η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σπονδυλωτά, ώστε να συμμετέχουν ενεργά και οι 171 αθλητές 9 ενεργών τμημάτων της Ακαδημίας. Τα μέλη της διοίκησης, μαζί με το προπονητικό και επιστημονικό επιτελείο, συγκεντρωθήκαν με τις οικογένειές τους στο cafe του φιλόξενου Elpida Resort & Spa, ενώ οι νεαροί καλαθοσφαιριστές ανά τμήμα στον φυσικό τους χώρο, εντός γηπέδου.  

Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Αλέξανδρος Παπαπαναγιώτου στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Σερραϊκού Αθλητισμού που από τον Σεπτέμβριο του 2021 στήριξαν την SBA στα πρώτα της βήματα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης-προπονητών-γονέων η οποία αποτελεί το θεμέλιο λίθο λειτουργίας αυτής της φιλόδοξης ομάδας, όσο και στο «πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο» της που είναι τα παιδιά της!