29 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Θετική στον covid19 η Δημοτική Σύμβουλος Θένια Χαραλαμπίδου


Σε κατ’ οίκον περιορισμό και στο πλευρό της οικογένειας της, βρίσκεται η δημοτική σύμβουλος κυρία Ξένια Χαραλαμπίδου η οποία διαγνώστηκε θετική στο. Covid19 μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκε.

Η ίδια με αίσθημα ευθύνης ενημέρωσε τους φίλους και συγγενείς της, όπως και τις επαφές των τελευταίων ημερών, ενώ ενημέρωσε και τον προϊστάμενο του γραφείου στο οποίο εργάζεται.

Η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης , ενημερώνοντας για την εξέλιξη της υγείας της και ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι, χθες το βράδυ εμφάνισα κάποια συμπτώματα κορονοϊού και έκανα σήμερα το rapid test το οποίο δυστυχώς βγήκε θετικό. Αναμένοντας τα αποτελέσματα και του μοριακού τεστ είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένειά μου. Με αίσθημα ευθύνης ενημέρωσα την υπηρεσία μου, όλους τους αρμόδιους φορείς και όλες τις στενές επαφές που είχα τις τελευταίες 5 ημέρες. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας, γι’ αυτό ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι σχετικά καλά. Με ταλαιπωρούν ο πυρετός και οι κεφαλαλγίες, αλλά ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω να το ξεπεράσω σύντομα. Για όσους αναρωτιούνται ανήκω στην κατηγορία αυτών που τηρούσαν τα μέτρα! Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε».