4 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει η χήρα του Δημήτρη Γραικού για τον δολοφόνο του άντρα της – “Δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη”!


Ο δολοφόνος έθαψε και το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στην κτηνοτροφική μονάδα του. Μαζί είχαν μια εμπορική συναλλαγή πριν την εξαφάνιση…

Ξεσπάει η Δέσποινα Τσακαλίδου, η χήρα του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος εντοπίστηκε θαμμένος στο χωριό Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου δράστη, που έπειτα από δυόμισι χρόνια ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Για πρώτη φορά η χήρα του αδικοχαμένου κτηνοτρόφου λύνει τη σιωπή της και μιλά για τον άνθρωπο που σκότωσε τον σύζυγό της. “Ο δολοφόνος του άνδρα μου δεν μου έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη. Ούτε αυτός, αλλά ούτε και κάποιος από τους συγγενείς του. Τι να μου κάνει μία συγγνώμη; Δεν θέλω τη συγγνώμη του, ούτε τίποτα από εκείνον”, είπε στη Realnews, με δάκρυα στα μάτια, η κ. Τσακαλίδου.

“Ο Δημήτρης μου δεν θα γυρίσει πίσω. Τα παιδιά του δεν μπορούν να τον χαρούν και εκείνος δεν μπορεί να τα δει να μεγαλώνουν. Ο πόνος είναι τεράστιος αυτά τα τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας.

Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην περάσει όσα βίωσα εγώ και η οικογένειά μου. Το χειρότερο είναι πως, όσο περνάει ο καιρός, ο πόνος γίνεται χειρότερος. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι πάνω από τον τάφο του άνδρα μου. Ακόμα μου φαίνεται σαν ψέμα”, ανέφερε η χήρα του 59χρονου.

“Ο σωματότυπος του δράστη, σε συνδυασμό με τις γνώσεις του στην πάλη, τον καθιστούν ικανό να χτύπησε τον άνδρα μου μέχρι θανάτου”, δήλωσε η κ. Τσακαλίδου και συμπλήρωσε: “Ο δολοφόνος του άνδρα μου, μετά από κάποια χρόνια, θα βγει από τη φυλακή και θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Θα έχει εκτίσει την ποινή του και θα συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Ο Δημήτρης μου, όμως, έφυγε και δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά”.

Πηγή: Εφημερίδα Realnews