4 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη διάρρηξη με λεία 1 εκατ. ευρώ -Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους


Βίντεο-ντοκουμέντο με τους δράστες της διάρρηξης σε σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με λεία που ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι δράστες παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, 200 λίρες αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Το Open παρουσίασε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακόμα και τα χέρια, πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης.

Ο ένας από τους δράστες κατάφερε να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα κι έτσι κατάφεραν να εισβάλουν στην οικία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανακάτεψαν όλο το σπίτι ώσπου έφθασαν στην κρεβατοκάμαρα και εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ήταν σε διακοπές, ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και ενημέρωσε την αστυνομία, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί όμως οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες είχαν σχεδιάσει τη διάρρηξη.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής το κλεμμένο αυτοκίνητο που εκλάπη από τη Θέρμη δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN μάλιστα η κλοπή του αυτοκινήτου έγινε αφού οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτι στο οποίο έγινε η διάρρηξη στη Θέρμη, καθώς πρέπει να είχαν αφαιρέσει τα κλειδιά και να περίμεναν να αποχωρήσουν οι αρχές.

φωτιστικά inde.gr