11 Μαΐου, 2020

Press Room

Θεσσαλονίκη: Πρεμιέρα με αντισηπτικά και ουρές για τα εμπορικά καταστήματα


Σήκωσαν ρολά από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρες έτοιμα για να υποδεχθούν τους πελάτες τους.

Η άρση των μέτρων έφερε κόσμο στα καταστήματα, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο από πλευράς κοινού, όσο και καταστηματαρχών. Στα περισσότερα μαγαζιά υπήρχε άνθρωπος στην πόρτα που όριζε πόσοι θα μπουν στο κατάστημα.

Με σειρά η είσοδος στα καταστήματα

Αυξημένη η κίνηση στην αγορά Θεσσαλονίκης

Η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένη με τους περισσότερους, κυρίως νωρίς το πρωί, να κάνουν πρώτα μια έρευνα και να μην προχωρούν ακόμα σε αγορές.

Mε μάσκες και γάντια οι καταστηματάρχες σκούπισαν και περίμεναν από νωρίς τους πρώτους πελάτες

Oι πρώτες ουρές σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Ιδιοκτήτες και υπάλληλοι τηρούν όλα τα μέτρα για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, φορούν μάσκες και γάντια ενώ απολυμάνουν όλα τα ρούχα πριν και μετά τη δοκιμή. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά και θα δουν να μπαίνουν ξανά χρήματα στο ταμείο τους, ενώ πολλά ήταν τα καταστήματα στα οποία δημιουργήθηκε ουρά για να μπουν οι πελάτες.

ουρα σε καταστημα

Οι πρώτες ουρές στη Θεσσαλονίκης σε αλυσίδες ένδυσης

Πολλοί έσπευσαν για αγορές στη Θεσσαλονίκη από την πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων.
ουρα Ουρές σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης
«Έχουμε σημαντική απώλεια στον τζίρο, ευελπιστούμε τώρα που άνοιξε η αγορά θα έρθει ο κόσμος», τονίζει στο thestival ιδιοκτήτης ενδυμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι περισσότεροι κάνουν λόγο για μία εντυπωσιακή επανεκκίνηση.
ουρα σε καταστημα Πολλοί περίμεναν την πρεμιέρα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη