8 Μαΐου, 2020

Press Room

Θεσσαλονίκη – Καμπάνια ΟΣΕΘ: Μόνο τρεις λόγοι υπάρχουν για να μπεις σε ΜΜΜ


Καμπάνια ενημέρωσης του επιβατικού κοινού για την ασφαλή χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στο πλαίσιο αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, πραγματοποιεί ο ΟΣΕΘ.

«Μένουμε σε κίνηση-Μένουμε ασφαλείς» το σλόγκαν το ΟΣΕΘ

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), με κεντρικό σλόγκαν «Μένουμε σε κίνηση- Μένουμε ασφαλείς». Με ενημερωτικά σποτάκια μέσω ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών για τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να ακολουθούνται, αλλά και με ειδικά αυτοκόλλητα έντυπα εντός των αστικών λεωφορείων και ένα φυλλάδιο που θα διανέμεται, ο ΟΣΕΘ προτρέπει επιβάτες και εργαζόμενους να φορούν μάσκες και να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

ΟΣΕΘ για την ασφαλή χρήση των αστικών συγκοινωνιών

Όπως τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΘ, το τρίπτυχο της επιτυχίας για την ασφαλή χρήση των αστικών συγκοινωνιών έγκειται στο να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΕ εφόσον: «Υπάρχει ανάγκη», «Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα» και «Δεν έχουμε ύποπτα συμπτώματα».

Υπογραμμίζεται, δε, ότι από την αρχή της πανδημίας στη χώρα μας, περί το τέλος Φεβρουαρίου, ο ΟΣΕΘ ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας στην αστική συγκοινωνία, δίνοντας σαφείς οδηγίες προφύλαξης προς τους παρόχους του συγκοινωνιακού έργου (ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ). Μάλιστα, πριν από την επανέναρξη του συνόλου των δρομολογίων φρόντισε να στείλει προς ενημέρωση εργαζομένων και παρόχων αλλά και του επιβατικού κοινού, ολοκληρωμένη λίστα με οδηγίες και μέτρα, ώστε η επιστροφή να γίνει με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.