Οκτώβριος 22, 2019

Press Room

Θεσσαλονίκη: Η γιαγιά με τα τερλίκια κατατρόπωσε ληστή – Απέδειξε στα 90 ότι το λέει η καρδιά της – video


Η γιαγιά με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στο σπίτι της…

Έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο, ως η γιαγιά με τα τερλίκια, στη Θεσσαλονίκη. 7 μήνες μετά επανέρχεται στο προσκήνιο για τις στιγμές που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από την εισβολή κουκουλοφόρου.

Όπως καταγγέλλει η 90χρονη, μπήκε ένας ληστής στο σπίτι της, χθες Δευτέρα (21-10-2019), μέρα μεσημέρι και της ζήτησε τα χρήματα που είχε. Η γιαγιά Σουζάνα, μαζί με τον σύζυγό της, κατάφεραν να απωθήσουν τον ληστή με τις μαγκούρες και τις φωνές τους, με αποτέλεσμα εκείνος να τραπεί σε φυγή!

Ο δράστης κατάφερε να παραβιάσει την εξώπορτα με ένα κατσαβίδι. Στα χέρια του κρατούσε ένα ψεύτικο όπλο, με το οποίο απείλησε το ηλικιωμένο ζευγάρι. Εκείνοι όμως δεν έκαναν πίσω.

Του επιτέθηκαν με τις μαγκούρες τους και τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι σε χρόνο ρεκόρ, δίχως να προλάβει να κλέψει οτιδήποτε.

«Με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε ότι πήγαν να κλέψουν τη μαμά με κατσαβίδι και πιστόλι. Νόμιζαν ότι δεν είναι κανείς μέσα κι άρχισαν να χτυπούν δυνατά. Η γιαγιά άνοιξε γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σπιτονοικοκύρης. Μπήκε αυτός μέσα, άρχισε να φωνάζει η γιαγιά, σηκώθηκε και ο παππούς και τον ανάγκασαν να φύγει» είπε η κόρη της γιαγιάς Σουζάνας στο Open…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zfz89yLAE8g?feature=oembed&w=640&h=360]