27 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Θεσσαλονίκη: Φωνές κατά Παυλόπουλου σε εκδήλωση για την Μακεδονία


Τα 80 της χρόνια γιορτάζει σήμερα η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας εκδήλωση με τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ωστόσο ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στην εκδήλωση, όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, ένα άτομο άρχισε να διαμαρτύρεται για την συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Μακεδονία.

Ακριβώς στις 7.30 έφτασε ο Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά του. Χαιρέτισε όλους τους επίσημους και με ιδιαίτερη θέρμη τον τέως πρόεδρο της ΕΜΣ Νίκο Μέρτζο.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον κ. Καραμανλή.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ Α` και Β` Θεσσαλονίκης, παλαιά και νέα στελέχη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης κ.α.

πηγή: grtimes.gr