Σεπ 15, 2019

Press Room

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Κατέγραψε τον οδηγό να βρίζει μητέρα με παιδί!


Περιστατικό εξύβρισης μητέρας σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον οδηγό, καταγγέλλει μια επιβάτιδα. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 83…

Όπως αναφέρει η γυναίκα στο thestival.gr, η μητέρα με την κόρη της, πλησίασαν τον οδηγό ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, προκειμένου να τον ρωτήσουν για μια στάση.

Ο οδηγός απάντησε με ειρωνικό ύφος προκαλώντας την αντίδραση της μητέρας. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο οδηγός εξύβρισε την μητέρα, η οποία πήρε την κόρη της και κατέβηκαν από το λεωφορείο.

Η επιβάτιδα του λεωφορείου, που ήταν παρούσα στο περιστατικό, αντέδρασε και κατεβαίνοντας από το λεωφορείο ενημέρωσε τον οδηγό, πως το περιστατικό καταγράφηκε.

Όπως αναφέρει, ο οδηγός σταμάτησε βρίζοντας το λεωφορείο στη στάση, ζητώντας να γυρίσει πίσω.

Αναλυτικά η καταγγελία

«Ήμερα Κυριακή 15 Σεπτέμβρη. Ώρα… 15:06. Επί της οδού Λαγκαδά, μετά από καμιά ώρα αναμονής, ήρθε το 83 με κατεύθυνση προς τον Λαγκαδά. Ανεβαίνουμε…

Μια κυρία- επιβάτης με την κόρη της, πλησιάζει τον οδηγό ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, για να τον ρωτήσει αν το λεωφορείο πραγματοποιεί κι άλλη στάση μετά την Σταυρούπολη.

Ο οδηγός, όντας εκνευρισμένος, άνευ λόγου και αιτίας, απαντάει με ειρωνικό ύφος λέγοντας πως πάει καιρός που οι στάσεις έχουν αλλάξει και πως οι επιβάτες είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Η κυρία του ζητά να επαναλάβει. Αυτός την υβρίζει με ύψιστη δεξιοτεχνία. Αυτή κατεβαίνει από το όχημα κακήν κακώς. Αυτός την υβρίζει εκ νέου βροντόφωνα. Το κοριτσάκι φοβάται.

Πώς να σταθείς απαθής σε αυτό το έκτρωμα; Ένα όμορφο μεσημέρι μόλις χάλασε, από μια καθημερινή ερώτηση που η κυρία απηύθυνε στον εργαζόμενο του ΟΑΣΘ…

Στον κακό αυτό υπάλληλο που δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Και να πεις ότι έτυχε; Μόλις του είπα πως η αίσχη συμπεριφορά του καταγράφηκε, μόνο που δεν πήδηξε από το λεωφορείο για να με ραπίσει!

Μόλις έμαθε πως θα κατηγορηθεί από την Πολιτεία και τους ανωτέρους του, τότε άρχισε να βρίζει ακόμη πιο πολύ! Σταμάτησε το λεωφορείο στη στάση, ζητώντας μου να γυρίσω πίσω. Ήμουν η ρουφιάνα του απάνθρωπου χαρακτήρα του.