11 Μαΐου, 2021

Press Room

Θ. Αραμπατζης: Μεγάλο πλήγμα για το αυτοκινητόδρομο η καθυστέρηση του έργου. Θα εκτελεστεί το έργο απαντά η Δημοτική αρχή.


Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Θεόδωρο Αραμπατζή και τον πρόεδρο του αυτοκινητοδρομίου Δημήτρη Μερετούδη, για το θέμα της χρηματοδότησης της πίστας. Μιλώντας στην εκπομπή 2 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ο κ. Αραμπατζής δήλωσε πως η Δ.Α. έχασε χρόνο και τώρα που θα ανοίξουν οι δραστηριότητες το αυτοκινητοδρόμιο θα υποστεί πλήγμα γιατί θα γίνονται οι εργασίες.

Ο κ. Μερετούδης που παρενέβη στην εκπομπή, δήλωσε πως ήταν επιλογή τους να καθυστερήσουν προκειμένου να πάρουν χρήματα από το υπουργείο και να δοθούν τα 450.000 που είχαν δεσμευτεί από τη ΣΑΤΑ επί δημαρχίας Αγγελίδη.

Το ερώτημα που έθεσε επιμόνως ο κ. Αραμπατζής ήταν αν θα γίνει με τον ίδιο ανάδοχο το έργο, με τον κ. Μερετούδη να τονίζει πως θα είναι ο ίδιος ανάδοχος, έχουν ήδη υπογράψει και θα ξεκινήσει το έργο στις 16/7.

Ερωτώμενος ο κ. Μερετούδης για την θετική ψήφο του ως αντιδήμαρχος του κ. Αγγελίδη, για τη δέσμευση τότε του ποσού από την ΣΑΤΑ σε σχέση με τη σημερινή του άποψη, δήλωσε πως και τότε στερούσαν ως δημοτική αρχή από άλλα έργα, αλλά έδωσαν προετεραιότητα στην πίστα.

https://youtu.be/RgK2PRY1jVk