14 Αυγούστου, 2020

Βαΐα Βαΐδου

Θ. Αραμπατζής: Μας δικαιώνει η εξέλιξη για το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – Μάθαμε τα νέα από τα Μ.Μ.Ε.


Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δίνει πράσινο φως για την υλοποίηση του έργου της αναβάθμισης και της ασφάλειας της πίστας του αυτοκινητοδρομίου, δικαιώνει όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Σερρών διέθεσε χρήματα και υλοποίησε αναπτυξιακά έργα μέχρι τώρα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, και, επίσης δικαιώνει την προηγούμενη δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη για την απόφασή της να διαθέσει από τη Σ.Α.Τ.Α. του Δήμου Σερρών 450.000 ευρώ, με στόχο την υλοποίηση του έργου της αναβάθμισης και της ασφάλειας του αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της δημοτικής πρωτοβουλίας Σερραίων κύριος Θεόδωρος Αραμπατζής μετά και την ανακοίνωση του δημάρχου ότι η ένσταση στο ελεγκτικό συνέδριο έγινε αποδεκτή.

Ο κύριος Αραμπατζής έκανε λόγο για βιασύνη από πλευράς Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει κάποιες διαδικασίες χωρίς να έχει στα χέρια της την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου.

Σε ότι αφορά το θέμα του ιδιώτη ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση από την Δημοτική αρχή.