20 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Τέλος τα πάρτι σε διαμερίσματα και χώρους που νοικιάζονται μέσω Airbnb


Τέλος πάρτι σε χώρους και διαμερίσματα airbnb. Νέα πολιτική για όριο χωριτικότητας έως και 16 ατόμων βάζει η πλατφόρμα.

Η Airbnb ανακοίνωσε την Πέμπτη την καθολική απαγόρευση των πάρτι σε ακίνητα που «διαμοιράζονται» μέσω εκείνης σε όλο τον κόσμο.

«Αυτή η απαγόρευση των πάρτι ισχύει για όλες τις μελλοντικές κρατήσεις στην Airbnb και θα παραμείνει σε ισχύ επ ‘αόριστον έως ότου υπάρξει περαιτέρω ειδοποίηση», αναφέρει η Airbnb στην ανακοίνωσή της.

Επιπλέον, η νέα πολιτική επιβάλει όριο χωρητικότητας 16 ατόμων στους χώρους που ενοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας.

Η εταιρεία, βέβαια, σημείωσε ότι το 73% των καταχωρίσεων της Airbnb παγκοσμίως, έχει ήδη απαγορεύσει τα πάρτι μέσω των οικιακών της κανόνων.

Προηγουμένως, οι οικοδεσπότες είχαν τη δυνατότητα να εξουσιοδοτούν μικρότερα πάρτι, όπως πάρτι γενεθλίων, δήλωσε η Airbnb. Αλλά το 2019, η εταιρεία έθεσε αυστηρότερα όρια σε αυτού του είδους της συγκεντρώσεις, απαγορεύοντας τα «πάρτι σε διαμερίσματα» που προκαλούσαν συνεχώς διαταραχές στις γειτονιές.

«Ορισμένοι έχουν επιλέξει να μεταφέρουν τις συμπεριφορές που συνηθίζονται σε μπαρ και κλαμπ στα σπίτια, κάποια εκ των οποιών νοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας μας», ανέφερε η Airbnb και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι απίστευτα ανεύθυνη – δεν θέλουμε αυτόν τον τύπο επιχείρησης και οποιοσδήποτε ασχολείται ή επιτρέπει την συμπεριφορά αυτή δεν ανήκει στην πλατφόρμα μας».

φωτιστικά inde.gr