22 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 63χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε παιδιά για χρόνια


Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 63χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι για χρόνια βίαζε παιδιά του κύκλου του.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του άντρα εδώ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 21-1-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων άδικων πράξεων σε βάρος ανηλίκων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-2478025 του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας από το Καζακστάν συνελήφθη στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αττική και κατηγορείται ότι βίαζε παιδιά που ήταν στον κύκλο του.

Ο συγκεκριμένος άντρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη και τότε φέρεται να αποκαλύφθηκε η φρίκη που επικρατούσε.