1 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Τα σενάρια για επιστροφή της Καλομοίρας στην Eurovision με την Ελλάδα


Ήταν το 2008 όταν η Καλομοίρα εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, φέροντας μάλιστα την τρίτη θέση με το «Secret combination». Η παρουσία της νεαρής τότε τραγουδίστριας είχε κερδίσει το κοινό του μουσικού διαγωνισμού και η υψηλή θέση που πήρε στην τελική ψηφοφορία δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.

Τώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy day» η Καλομοίρα φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει την τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, η Καλομοίρα έχει δεχτεί πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και το σκέφτεται. «Η πρόταση είναι επίσημη από τη δισκογραφική της εταιρεία, την Heaven Music. Μένει να πει το ναι η ίδια η τραγουδίστρια», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής.

Βέβαια, αν η τραγουδίστρια πει το «ναι» θα είναι μία από τις προτάσεις που θα κατατεθούν στην ΕΡΤ για την Eurovision 2020. Γιατί μένει να δούμε και οι άλλες δισκογραφικές πώς θα κινηθούν και ποιες θα είναι οι προτάσεις που θα καταθέσουν, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό.