15 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Τα γενέθλια του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο


Τα γενέθλια του έχει σήμερα 15 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και όπως ήταν φυσικό το τηλέφωνο του και τα social media του κατακλίστηκαν από ευχές αφού εκτός από ένας άξιος πολιτικός είναι και ένας ιδιαιτέρως αγαπητός άνθρωπος.

Από το πρωί ο ίδιος γέμισε με γλυκά το γραφείο του, για να κεράσει τους στενούς του συνεργάτες οι όποιοι του ευχηθήκαν υγεία πάνω από όλα και φυσικά να παραμείνει το ίδιο οραματιστής και πείσμων ώστε ο νομός Σερρών να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά.

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσια δράση σε όλα τα επίπεδα και θεωρούνταν δεδομένο πως θα κέρδιζε την αγάπη και την εκτίμηση των εργαζομένων της περιφερειακής ενότητας Σερρών. Όλοι οι συνεργάτες του ευχήθηκαν να συνεχίσει το έργο του, να έχει υγεία και να χαμογελάσει. Αυτό που δεν παρέλειψαν όλοι να αναφέρουν είναι πως πρόκειται για έναν πολύτιμο συνεργάτη και σύμμαχο που έχουν στην διοίκηση της περιφέρειας.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος δέχτηκε με χαρά τις ευχές  φίλων και συνεργατών, τους ευχαρίστησε και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι εκεί για ότι χρειαστούν.