16 Φεβρουαρίου, 2022

Press Room

Συνάντηση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου με την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ηράκλειας


Τους εκπροσώπους της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ηράκλειας υποδέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14.02.2022  στο Επιμελητήριο,ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, με τους εκπροσώπους της Ένωσης να τονίζουν πως επιθυμούν τη συνεχή συνεργασία με το Επιμελητήριο, με στόχο την από κοινού προώθηση ζητημάτων που απασχολούν τους Επαγγελματίες και Βιοτέχνες. 

Τα σοβαρό πρόβλημα της ραγδαίας αύξησης του ενεργειακού κόστους με το οποίο έρχονται αντιμέτωπες όλες οι επιχειρήσεις ήταν το μείζον ζήτημα που τέθηκε επί τάπητος. Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως οι υπέρογκες αυξήσεις πλήττουν βάναυσα τους επαγγελματίες και ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Επιμελητήριο προς όλους τους αρμόδιους φορείς.  

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της πιστοποίησης προϊόντων ποπ/πγε,  με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως θα πρέπει να τεθεί ως προτεραιότητα.  

Η στήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών της Ένωσης από το Επιμελητήριο αλλά και η διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων  τόσο στο Επιμελητήριο όσο και στην Ηράκλεια ήταν επίσης θέματα που συζητήθηκαν.