17 Οκτωβρίου, 2019

Στέφανος Τσαβέας

Συμβαίνει τώρα! Διαμαρτυρία μικροπωλητών στη λαϊκή Σιδηροκάστρου (Φωτογραφίες)


Έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Σιντικής έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες μικροπωλητές, οι οποίοι σήμερα δεν κατέβασαν τους πάγκους τους στη λαϊκή Σιδηροκάστρου, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να τους αλλάξει απροειδοποίητα, όπως λένε, μέρος.
Οι ίδιοι τονίζουν ότι γνώριζαν πως λόγω των έργων θα χρειαστεί να μετακινηθούν και είχαν συνομιλίες με τη δημοτική αρχή προκειμένου να βρουν το κατάλληλο μέρος. Μάλιστα, όπως λένε, είχαν ζητήσει να μην μεταφερθούν σε σημείο κοντά στο ποτάμι, στο οποίο είχαν λειτουργήσει στο παρελθόν και είχαν προκληθεί προβλήματα λόγω των καιρικών συνθηκών.
Ωστόσο, σημειώνουν ότι ενώ πίστευαν το πρόβλημα θα λυθεί και ότι τελικά θα βρεθεί μόνιμο μέρος για τη λαϊκή, σήμερα ενημερώθηκαν ότι θα πάνε στο σημείο που είχαν ζητήσει να μη μεταφερθούν.
Για το λόγο αυτό προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Σιντικής παρατάσσοντας τα αυτοκίνητά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Σε λίγο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση για τη στάση του δήμου.