18 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Στον “Αέρα” οι τευτλοπαραγωγοι. Ακόμη περιμένουν από τον επενδυτή να ανοίξει το Εργοστάσιο


Με τα τεύτλα τους ακόμη στα χωράφια και τους ίδιους στον αέρα , τευτλοκαλλιεργητές του νόμου Σερρών βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην γενική συνέλευση της συνεταιριστικής Τράπεζας κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας απαντήσεις από τον πρόεδρο Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου για το τι προτίθεται να κάνει.

Ο κύριος Χατζηδημητρίου απάντησε ότι δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξει το εργοστάσιο για την παραλαβή, τεύτλων υποστηρίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει έως το τέλος του μήνα ενώ Αμέσως μετά ξεκαθάρισε πως οι αγρότες θα πληρωθούν. Ο κύριος Χατζηδημητρίου ανέφερε πως υπάρχει και το πλάνο του βιοαερίου.

Οι παραγωγοί δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής το παραμικρό και αυτό είναι που τους αναστατώνει. Ενώ θα έπρεπε οι πόρτες του εργοστασίου ζάχαρης να έχουν ανοίξει αυτές παραμένουν ερμητικά κλειστές, όπως και το στόμα του επενδυτή  κυρίου Καραθανάση ο οποίος έπρεπε μέχρι τώρα να τους έχει ενημερώσει, ποτέ θα παραλάβει τα τεύτλα και πότε θα πληρωθούν.

Φέτος οι αγρότες δεν έκαναν ούτε συμβολαιακη γεωργία , γεγονός που αποδεικνύει σύμφωνα με τους αγρότες, πως από την αρχή δεν υπήρχε ξεκάθαρη θέση από πλευράς του επενδυτή και της συνεταιριστικής.

Αυτό που  προκαλεί εντύπωση στους αγρότες είναι και το γεγονός πως το εργοστάσιο λειτουργεί με 2 άτομα και δεν έχει γίνει καμία άλλη προετοιμασία από πλευράς διοίκησης.