3 Μαΐου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης


Δευτέρα της διακαινησίμου σήμερα και ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης θεολόγος τέλεσε Πανηγυρική θεία λειτουργία στον εορτάζοντα ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας.

Ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης ζήτησε από τον κόσμο να τιμά και να εορτάζει την ανάσταση του Χριστού καθώς αυτό είναι και η μεγάλη νίκη απέναντι στο θάνατο.

Ο ίδιος ευχήθηκε ο κόσμος να καταλάβει και να αξιοποιήσει το μήνυμα της Ανάστασης, καθώς αυτό είναι και το φως στη ζωή μας.

Ο ποιμενάρχης μας ευχήθηκε δύναμη και στο έργο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να εργάζεται πάντα για το καλό του τόπου μας.

Τέλος ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης ευχήθηκε σε όλους όσους γιορτάζουν να έχουν δύναμη και υγεία, ενώ συνεχάρη για το έργο του και τον ιερέα πατήρ Γεώργιο Κελεμπεκη για το έργο του στην εκκλησία της Νιγρίτας.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή όπου ο πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας του σεβασμιωτάτου μεταφέροντας του την αγάπη και την στήριξη όλου του κόσμου.

Ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης τον ευχαρίστησε , αναφέροντας πως  ούτε μια στιγμή δεν πίστεψε πως η μητέρα του χάθηκε, επισημαίνοντας πως όταν ο Θεός το θελήσει θα την ξανασυναντήσει.

φωτιστικά inde.gr