4 Δεκεμβρίου, 2020

Press Room

Στολίζουν τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη -Χριστουγεννιάτικο έλατο 7 μέτρων στο ΑΧΕΠΑ


Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους επτά μέτρων τοποθετείται στο «ΑΧΕΠΑ» δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στο εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης νωρίς από το πρωί της Παρασκευής έχουν εισέλθει εντός του προαύλιου χώρου του «ΑΧΕΠΑ» και τοποθετούν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα για στολισμό σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης που δίνουν καθημερινή μάχη με τον κορωνοϊο.

Εκτός από το δέντρο θα τοποθετηθούν και λαμπιόνια στην πρόσοψη του κτηρίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι και χθες Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος τοποθετήθηκε και στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, σε μια συλλογική προσπάθεια να δοθεί «χρώμα» πάνω στο γκρίζο που «σκεπάστηκε» λόγω του ιού στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι χθες οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με αφορμή τη μείωση των εισαγωγών ασθενών στο Νοσοκομείο στη χθεσινή εφημερία, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους πολίτες.
Θεσσαλονίκη χριστουγεννιάτικο δέντρο ιπποκράτειο