17 Φεβρουαρίου, 2020

Press Room

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη


Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook, η στενή φίλη της σπουδαίας ηθοποιού, Ντόρα Ντούμα, με την οποία συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο Facebook χωρίς ωστόσο να εξηγεί τι συνέβη στην ηθοποιό.

Φιλικό πρόσωπο, πάντως, έγραψε:

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…».

Την τελευταία εβδομάδα, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Κώστας Βουτσάς, με τον οποίο η Μάρθα Καραγιάννη συμπρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες, κλασσικές πλέον κινηματογραφικές ταινίες.