Με απόφαση του Δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 όλα τα σχολεία καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Σερρών θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9 πμ.
Παράλληλα, αναστέλλεται την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η λειτουργία του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ και του Εσπερινού Γυμνάσιου Σερρών με Λυκειακές Τάξεις λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν κατά την αποχώρηση των μαθητών τις νυχτερινές ώρες. Τα μαθήματα στα συγκεκριμένα σχολεία θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Ανάλογη ανακοίνωση έβγαλε και ο δήμος Βισαλτίας:
Με την υπ΄ αριθμ. 47/2021 απόφαση Δημάρχου, μετατίθεται κατά μία ώρα αργότερα η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων του Δήμου Βισαλτίας, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν στο Δήμο Βισαλτίας κατά τις πρωινές ώρες.
Στις 9:00 θα ανοίξουν τα σχολεία σύμφωνα με αποφάσεις των Δημάρχων σε όλο το Ν. Σερρων.
https://youtu.be/nGd6Tor2cU0