20 Μαΐου, 2021

Press Room

Στην «Επιχείρηση – Καθαριότητα» στα Χιλιόδεντρα συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής


Στην «Επιχείρηση- Καθαριότητα» που υλοποιήθηκε στα Χιλιόδεντρα συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής, προκειμένου να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από έναν χώρο αναψυχής, «στολίδι» για τον τόπο μας, που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί επιλογή προορισμού εκατοντάδων Τερπνιωτών και όχι μόνο.

Δεκάδες σάκοι απορριμμάτων γέμισαν με σκουπίδια από τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου της Κοινότητας κ. Αθανάσιου Μιχαλάκη, που είχε και την πρωτοβουλία για την υλοποίηση της δράσης.

Στην πρόσκλησή του ανταποκρίθηκαν άμεσα οι σύλλογοι του χωριού, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας και του αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Βαδικόλια.

Στη δράση που υλοποιήθηκε συμμετείχαν:

Η Κοινότητα Τερπνής

Εθελοντές του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής

Το Σούπερ Μάρκετ «Σωτίδης»

Η επιχείρηση(ταβέρνα – καφέ) «Χιλιόδεντρα»

Όπως επίσης και

ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας κ. Λεωνίδας Ψαρράς

το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αθανάσιος Δήμου

ο επιχειρηματίας της Ταβέρνας –Καφέ «Χιλιόδεντρα» κ. Γιώργος Ζαρίμπας.

Τη δράση στήριξαν επιπλέον με προσφορά ειδών καθαριότητας, νερών και αναψυκτικών το Σούπερ Μάρκετ του κ. Αθανάσιου Σωτίδη και η Ταβέρνα- Καφέ του κ. Γεωργίου Ζαρίμπα.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε θερμά όσους και όσες συμμετείχαν στην εθελοντική αυτή δράση και ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες, καθώς «όλοι μαζί μπορούμε να ομορφύνουμε τον τόπο μας κι αυτό το αποδείξαμε σήμερα όλοι οι εθελοντές!».

«Τα Χιλιόδεντρα είναι ένα σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή και πρέπει όλοι μας, κάτοικοι και επισκέπτες να διατηρούμε τον χώρο καθαρό» ανέφερε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Βούλα Αγκαθά ενώ η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Άνοιξη Πέγου σημείωσε πως «ο Σύλλογος θα ανταποκριθεί σε όποια άλλη πρόσκληση της Κοινότητας ακολουθήσει».